وبسایت خبری کوردنیوزر،خبرها و رویدادهای ایران و جهان و مناطق کردنشین را در معرض دید بازدید کنندگان وکاربران محترم قرارمیدهد.ولازم به ذکراست وبسایت کوردنیوزکاملامستقل و وابسته به هیچ یک از جناحهای سیاسی نمیباشد. باتشکر مدیر وبسایت :علیرضاحسینی سقز
واکنش تند قرائتی به اتفاقات اخیر مجلس
19 / 11 / 1391 ساعت 19:57 | بازدید : 4806 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

رییس ستاد اقامه نماز با استناد بر آیات قرآن بیان داشت که آبروی ریختن مومن حرام است، تحمیل عقیده حرام است، استبداد حرام است، سوءظن حرام است، حرفی که ثابت نشده و مطرح شود حرام است.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


«ده فرمان» برای داشتن بوکانی بهتر
18 / 11 / 1391 ساعت 5:13 | بازدید : 5098 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
جامه عروس را دوباره بر تن بوکان کنیم

اختصاصی «جێژوان» پـــاتــوق بــچـه‌هـای بـــوکــان: بوکان شهری کُردنشین است که علاوه بر داشتن القاب اقتصادی به عروس استان و عروس شهرهای کُردستان نیز معروف است و این لقب هم بر اساس نام زیبای بوکان که در زبان کُردی به معنی عروس می‌باشد و هم بر اساس زیبایی‌های بصری که این شهر از آن بی‌نصیب نیست، به آن اطلاق شده است.
گرچه در سایه کم‌ توجهی مسئولان ملی و استانی و کم کاری مسئولان شهری و عدم پیگیری‌های لازم و وارد آوردن فشار از سوی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد طرح‌ها و برنامه‌های عمرانی، بوکان اکنون از این این نام برازنده‌اش فرسخ‌ها فاصله گرفته است، اما بی‌شک شهروندان نیز می‌توانند در نهادینه کردن این القاب به بوکان کمک کرده و با این کار خود ضمن برازنده کردن لقب عروس شهرهای کردستان، مسئولان را نیز وادار به تلاش بیشتر برای رساندن بوکان به جایگاه اصلی‌اش کنند.
در زیر «ده فرمان» طلایی برای رسیدن بوکان به این آرمانشهر ترسیم شده است که بی‌شک رعایت آن از سوی شهروندان و مسئولان، بوکان را به حق؛ به عروس شهرهای استان و کُردستان تبدیل می‌کند.



شهر ما خانه ما

1- از ریختن زباله در خیابان و معابر خودداری کنید. این یکی از اصل‌های ساده و مهم است که رعایت کردنش نام شهرمان را بر سر زبان‌ها می‌اندازد و عدم رعایتش این شهر را به زباله دانی بزرگ تبدیل می‌کند. اگر یادتان باشد در مطلب «ایرانگردی به شرط اصلاح امور!» که در اصل شرح یک سفر به همدان بود اولین چیزی که نظر نگارنده و البته سایر میهمانان و گردشگران را به خود جلب کرد، نظافت مثال زدنی شهر بود.
زمانی نداشتن سطل زباله را بهانه می‌کردیم و دم به ساعت مسئولان شهرداری را به خاطر نبود آن تخطئه می‌کردیم. اما اکنون که در هر گوشه خیابان یک سطل زباله شیک تعبیه کرده‌اند بیایید زباله‌هایمان را داخل آن بیندازیم. البته بالا غیرتاً شما مسئولیت دفع زباله را بگذارید برای همان رفتگران زحمت کش شهرداری و از آتش زدن زباله‌ها با سطلش جداً خودداری کنید، تا به خاطر ثواب کردن شما سطل‌های زباله کباب نشوند!
در ضمن یادتان باشد هر پسماندی که شما روی زمین می‌ریزید قامت یک نفر را خم می‌کند! این جمله زیبا را شهرداری بنِر کرده و در گوشه گوشه شهر نصب کرده تا ما یادمان باشد رفتگران بیشتر از هر کسی برای تبدیل بوکان به عروس شهرها تلاش می‌کنند. بیایید به فکر قامت خمیده‌اشان باشیم.

تبلیغ زمینی ممنوع!

2- از پخش پوسترهای تبلیغاتی به صورت دستی در خیابان و معابر جداً خودداری کنید. بر اساس این شیوه که ناکارآمدی ان بر همگان عیان شده است، افراد، پوسترها و بروشورهای تبلیغی خود را به عابران پیاده می‌دهند و عابران هم بدون توجه به موارد تبلیغی مندرج در آم آن را نثار کف خیابان و پیاده رو می‌کنند تا هم منظره‌ای کریه از شهر به معرض نمایش بگذارند و هم قامت همان رفتگر زحمت کش را خمیده کنند!
بهتر است برای تبلیغ کالا و خدمات خود از روش‌های به روزتر و کارآمدتر مانند تبلیغ در آگهی نامه‌های تمام رنگی که در تیراژ بالا چاپ و منتشر می‌شوند یا استفاده از تبلیغ به وسیله  تلویزیون شهری که در معرض دید همشهریان است یا تبلیغ در سایت‌ها و وبلاگ‌ها استفاده کنید که هم کم هزینه‌تر است و هم بیشتر به چشم می‌آید.
 در همین زمینه شما می‌توانید کد فلش تبلیغی کالا و خدمات خود را برای ما ارسال کنید تا ما برای کمک به پیشرفت این روند و نهادینه کردن تبلیغات اینترنتی آن را در یک بازه زمانی مشخص به صورت رایگان در همین وبلاگ منتشر کنیم.

به روز باشید

3- از چسپاندن آگهی‌های خود به دیوارهای ادارات، سازمان‌ها، منازل شخصی، تیرهای چراغ برق، پایه پل‌های عابر پیاده و دور میادین جداً پرهیز کنید. بهتر است آن را در مکان‌های تعبیه شده و تابلوهای نصب شده تبلیغاتی در سطح شهر بچسپانید که الی ماشاءالله حتی در کوچه‌ها و جلو درب مساجد هم نصب شده‌اند. در ضمن نصب یک آگهی تبلیغی همان کاری را برای شما انجام می‌دهد که شما با نصب ممتد آگهی‌های مشابه در فاصله شهرداری تا فرمانداری نصب می‌کنید!
شما تبیلغ می‌کنید اما دیوار مردم را که نخردیده‌اید که سر تا سر آن را با یک آگهی که کل یوم عمرش به چند ساعت نمی‌رسد گلگون می‌کنید. یادتان باشد هر چه بیشتر آگهی بچسپانید رقیبتان زودتر و با قدرت بیشتر روی آن را با آگهی خودش می‌پوشاند. گفتم که بهتر است به فکر روش‌های کارآمدتری از تبلیع کالا و خدمات خود باشید.

دو واحد بوکان شناسی

4- از تمام توان خود برای شناساندن بوکان به دیگران بهره بگیرید. از آنجا که بوکان یک شهر کُردنشین است که در استانی قرار گرفته که در عنوانش از واژه «آذر» بهره گرفته شده است، عامه مردم این استان را استانی کاملاً آذری می‌پندارند و به همین دلیل بیشتر شهرهای کُردنشین جنوب این استان (از جمله بوکان) که به دلایل گونگون در سطح ملی مهجور و ناشناخته مانده‌اند را نیز از شهرهای آذری زبان این استان می‌پندارند.
گرچه خوشبختانه و در سایه روند رو به جلوی توسعه در شهرستان بوکان، وجود استعدادهای درخشان ورزشی، علمی، صنعتی و تلاش‌های بلاگرهای فعال در عرصه دیجیتال، بوکان دیگر نامی ناشناخته در سطح کشور نیست، اما هنوز احتیاج به شناساندن بیبشتر توانایی‌های این کلانشهر کُردی احساس می‌شود.
همچنین بها دادن به گذشتگانی پر افتخاری که بوکان امروز حاصل رشادت‌های آنان در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و ادبی است و شناساندن آنها به دیگران در کنار برگزاری مراسم‌های سالانه برای قدردانی از فعالان حاضر در این عرصه و گرامی داشت یاد رفتگان می‌تواند یکی دیگر از عواملی باشد که بوکان را بیشتر به دیگران بشناساند.

سلام دکتر

5- از نماینده محترم مردم شریف بوکان در مجلس انتظار می‌رود از آنجا که اکنون در سایه همت مردم بار دیگر به کُرسی سبز مجلس تکیه کرده است، بیشتر و پیگیرتر امورات مربوط به حوزه انتخابیه‌اش را زیر نظر بگیرد و برای اجرای طرح‌هایی که رنگ تاریخی به خود گرفته‌اند بیشتر تلاش کند تا هم مردم از ایشان خاطره خوبی به یاد داشته باشند و هم در مجلس بیشتر به مناطق محروم و فراموش شده‌ای چون بوکان توجه شود که در مقایسه با بسیاری از شهرهای ایران که هم از حیث جمعیت و هم از حیث وسعت از بوکان پایین‌تر می‌باشند از نظر برخورداری امکانات در سطح نارلتری قرار دارد.
استفاده از عباراتی چون «انبار غله»  و بزرگنمایی آن نشان از شکوفایی کشاورزی در این شهر دارد. اما تلاش برای شناساندن بوکان به عنوان عروس شهرهای کُردستان و منطقه موجب گسترش صنعت توریسم در شهری می‌شود که گرچه ار حیث داشتن ابنیه تاریخی و مکان‌های زیبا کم و کاستی ندارد اما امکانات لازم را برای ساماندهی میهمانان ندارد و این تلاش برای جذب اعتبارات و حتی سرمایه گذاران بخش خصوصی همت دکتر محمد قسیم عثمانی را به عنوان نماینده مردم این شهر در مجلس شورای اسلامی می‌طلبد.

کمی هم شهر داری کنید!

6- شهرداری از مهمترین‌ نهادهایی که اقدامات و عملکردهایش تأثیر زیادی در زیباسازی و ظاهر شهر دارد. هر چند اقدامات اخیر شهرداری در توجه به فضای سبز جای امیدواری دارد اما در مقایسه با رشد فضای سبز و رسیدگی به وضعیت عمرانی شهرهای اطراف در حد صفر است و می‌طلبد شهرداری هر چه زودتر برای رهایی از این وضعیت به فکر چاره جویی باشد.
رسیدگی به مجموعه تفریحی، توریستی «کێوه ره‌ش» که عاری از امکانات رفاهی و تفریحی است، توجه بیشتر به بوستان‌ها که شاهکار مشترک همه آنها وجود چند درخت و تکه‌ای چمن و چند گل است و ایجاد و احداثق پارک‌های جدید در اقصی نقاط شهر می‌تواند تنها گوشه‌ای از خدماتی باشد که شهرداری در حیطه گسترش فضای سبز به آن همت بگمارد.
در ضمن به کس یا کسانی که پارک جدیدالاحداثی را چند سال اخیر به این وبلاگ معرفی کنند، جایزه ویژه‌ای داده می‌شود.


بی‌شک وجود بوستان‌های زیبا، با امکانات رفاهی و تفریحی مناسب و بهره گیری از شهر بازی‌های استاندارد می‌تواند بوکان را دوباره به عروس شهرهای منطقه تبدیل کند.

تا کِسی  تاکسی نراند...

7- از شهرداری و فرمانداری بوکان انتظار می‌رود به وضعیت اسفبار حمل و نقل در بوکان توجه بیشتری کنند. ناوگان حمل و نقل عمومی بوکان از میزان قابل توجهی خودروهای فرسوده بهره می‌گیرد و کمیت آن در مقایسه با جمعیت و شرایط جغرافیایی بوکان که دارای گسترش طولی است به شدت به چشم می‌آید. به دلیل این که تعداد خودروهای موجود به خصوص در ناوگان تاکسی رانی کم است وجود تاکسی‌های تقلبی که بدون هیچ نظارتی از سوی ارگان‌های ذیربط به کار حمل و نقل مسافر همت گذاشته‌اند علاوه بر ناراضی کردن رانندگان تاکسی، مردم را نیز وادار به واکنش کرده است.قابل ذکر است که بیبشتر این تاکسی‌ها مسافران را با قیمت‌های دلخواه خود جابجا می‌کنند.
توجه بیشتر به شرایط رانندگان تاکسی‌ها و رسیدگی به مشکلات آنان علاوه بر روان‌سازی حمل و نقل مسافر در شهر موجب رضایت بیشتر مردم از مسئولین و سوق دادن بوکان به سوی یک شهر با انظباط حمل و نقل می‌شود که یکی از ارکان مورد نظر ما برای بازگشت به دوران طلایی عروس شهرهای کُردستان است.
استفاده از تاکسی و اتوبوس‌های بیشتر و با کیفیت بهتر موجب استفاده بیشتر مردم از ناوگان حمل و نقل عمومی و استفاده کمتر از وسایل نقلیه شخصی شده و در نهایت موجبات روان سازی ترافیک در سطح شهر می‌شود.

اینجا هم شهر است!

8- رسیدگی به مناطق محروم و حاشیه شهر که اغلب در مسیر رفت و آمد مسافران و گردشگران است، می‌تواند کمک شایان توجهی به رسیدن دوباره بوکان به دوران طلایی‌اش بکند. اجرای طرح‌های عمرانی، رسیدگی به وضعیت خیابان‌‌ها و بلوارهایی موجود در حاشیه شهر، ساخت بوستان‌های منطقه‌ای، ایجاد سالن‌های ورزشی و ... علاوه بر ساماندهی این مناطق و بهبود منظره شهر هم می‌تواند موجب توسعه موزون شهر شود و هم موجبات خرسندی اهالی این مناطق فراهم کند که از همه چیز مهمتر است.

هر کس با ورزشکار در افتاد ور افتاد!

9- ایجاد اماکن ورزشی و تجهیز و تکمیل طرح‌های ورزشی نیمه تمام در کنار توجه بیشتر به امکانات اسکان ورزشکاران و میهمانان می‌تواند بوکان را به قطب ورزش استان و منطقه تبدیل کند. هر چند هم اکنون نیز سهم ورزشکاران بوکانی در میادین استانی و ملی بیش از ظرفیت محدود اماکن ورزشی این شهر است، اما بی‌شک توسعه و ساخت و البته تکمیل طرح‌های ورزشی نیمه تمام مانند ورزشگاه کارگران امیرآباد، ورزشگاه 5000 نفری و ... می‌تواند عروس شهرهای استان را به گل سرسبد ورزش استان و منطقعه تبدیل کند.
همچنین ساخت بزرگترین خوابگاه ورزشکاران جنوب استان که در حال اجرا می‌باشد می‌تواند بوکان را به یک کمپ ورزشی بزرگ و مجهز برای برگزاری مسابقات استانی و کشوری تبدیل کند که به سرانجام رسیدن همه این موارد همت مسئولانه مسئولان شهری و حمایت نماینده محترم را می‌طلبد.
امید است در سایه تلاش این مسئولان و جلب توجه مقامات استانی و کشوری بوکان در ورزش نیز به جایگاهی متعال در سطح استان و کشور برسد.

اتحاد برای پیشرفت

10- همراهی مردم با مسئولان و ایجاد یک پل ارتباطی دو سویه میان آنها می‌تواند بوکان را خیلی زودتر به عروسی شکیل و فاخر در میان شهرهای منطقه تبدیل کند. همت مسئولانه مدیدران شهری در کنار احساس مسئولیت شهروندان در قبال شهری که می‌خواهد دوباره عروس شهرهای استان و منطقه شود، موجبات اوجگیری دوباره بوکان در همه زمینه‌ها و دست یابی مجدد به این عنوان فاخر شود.
امید است هم شهروندان و هم مسئولان برای رسیدن بوکان به آنچه در خور نام بلند آوازه‌اش است، تلاش کنند و روزی برسد که به واقع بوکان عروس شهرهای استان و کُردستان شود. به امید آن روز ...

نظر شما چیست؟ چه فاکتورهایی برای تبدیل بوکان به عروس شهرها از قلم افتاده است؟ شما بنویسید.

|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


اگر من مسئولِ بوکان بودم...
18 / 11 / 1391 ساعت 5:13 | بازدید : 2504 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
لذتِ کشک بودن!؟

اختصاصی
«جێژوان» پـــاتــوق بــچـه‌هـای بـــوکــان:
آنقدر نوشتیم بوکان ما اینگونه است و بوکان ما آنگونه است که خودمان هم باورمان شد! در حالی که متأسفانه و البته با جرأت تمام می‌گویم: بوکان ما هیچی نیست!؟
آنقدر داد زدیم و پاسخی نشنیدیم که با تمام وجود «کشک» بودن خودمان را حس کردیم! و شاید تو ندانی چه حسی دارد این کشک بودن؟!

 

کشک - متوسط 500 گرمی  (کد : 202)     

کشک بودن خیلی هم بد نیست!؟


وفتی مسئولان برای کار نکرده‌اشان بنر تشکر نصب می‌کنند، اما نظرات منتقدانه سایت دستگاه مطبوعشان را از انظار عموم محو می‌کنند!
وقتی کار عمرانی یک شهر یا کلانشهر بی‌ صاحب می‌شود بوستان کردن دم درِ رییس اداره بووووووووق!
وقتی خدمت به شهروندان می‌شود کامیون کامیون ماسه ریختن دم درِ خانه فلان مسئول، در حالی که همسایه‌اش زمستان پیش رویش را تا کمر در گِل، ره به سوی خانه‌اش می‌کوبد!
وقتی از رمضان این ماه میهمانی خدا؛ مسئولان ما فقط دادن میهمانی‌های آنچنانی با مرغ 6000 هزار تومانی‌اش، در فلان هتل و رستوران و تالار پذیرایی را یاد گرفته‌اند در حالی که بسیاری از شهروندان رمضان را بی‌سحری می‌گیرند و در سفره افطارشان حتی از پسماند همان سور و سات‌های فرمالیته خبری نیست!
وقتی آب در این شهر که سدش آب کل شمالغرب کشور را تأمین می‌کند اما در خود این شهر مردم روزه دار 24 ساعت را بدون آب سپری می‌کنند و هیچ مسؤلی نه خم به ابرو می‌آورد و نه پاسخگوست!
در شهری که برای اختلاس‌های میلیاردی به دنبال واژه‌هایی هستند که قُبح مسئله را کمرنگ و پاک کنند!
در شهری که به انبار غله استان مشهور است، اما انبارش را ندارد!؟
 در شهری که طرح‌های عمرانی چند ماهه به آثار باستانی تبدیل می‌شوند!
در شهری که مدیریت پسماندش از تازه شهرهای اطراف هم عقب افتاده تر است!
در شهری که مسؤلان واقعاً مسؤلش، از جذب بودجه‌های مصوبش خودداری می‌کنند!
در شهری که در میان هجده شهر استان رتبه هجدهم جذب اعتبارات مصوب دولتی  را داراست!
در شهری که ساخت یک زیر گذر و رو گذر در آن به رؤیا تبدیل می‌شود!
در شهری که هفته دولتش فقط هفته زمین خوردن کلنگ‌هاست!
کلنگ احداث آب‌نمای ورودی شهر تاریخی گز به زمین زده شد
در شهری که بزرگترین طرح عمرانی‌اش نصب پله‌های برقی یک طرفه پل عابر پیاده میدان فرمانداری است که اگر حتی تا پارک ساحلی را هم فِنس کشی کنند، کسی رغبت و میلی به عبور از آن ندارد!
در شهری که در کنار شیک ترین مجتمع تجارش کارگاه جوشکاری و نجاری وجود دارد و مسئولانش به واژه شهرک اصناف آلاینده آلرژی دارند!
در شهری که آثار تاریخی‌اش یک شبه به پاساژ و ... تبدیل می‌شود!
در شهری که دیگرعروس شهرها صدایش نمی‌کنند و لقبش با افتخار می‌شود شهر دست اندازها!
در شهری که بسیاری از شهروندان آن (از جمله خود من) محل ساخت بوستان جدیدش مشهور به تپه ارکان را نمی‌دانند!
در شهری که تازه‌ترین پارکش جدا سازی قسمتی از پارک ساحلی و نامگذاری آن به عنوان پارک بانوان است که با دیوار تلیسیش بیشتر به زندان ابوغریب شباهت دارد تا مثلأ پارک!
در شهری که آوازه صف‌های طولانی CNG اش به همه ایران سرایت پیدا کرده!
در شهری که تاکسی دارانش از دست قانون‌های عجیب و غریب سازمان تاکسی رانیش خانه نشین  و تاکسی‌های تقلبی‌اش از سر و کول مسافران بالا می‌روند!
در شهری که رییس اداراتش همزمان دو اداره را در دو شهرستان مختلف را اداره می‌کند!
در شهری که میزان ورودی های دانشگاه‌هایش از میزان خروجی‌هایش روز به روز کمتر می‌شود، در حالی که همه شرکت کنندگان در آمزمون سراسری امسال مجاز به انتخاب رشته هستند!
در شهری که لیسانسه‌هایش کارگری  و مسافرکشی می‌کنند!
در شهری که نماینده‌اش کارش فقط شده تذکر کتبی و شفاهی دادن به فلان وزیر!
در شهری که نشریاتش می‌شوند شیپور تبلیغات کاندیداهای متمول انتخابات و تاریخ مصرفشان با اتمام کارزار انتخابات به سر می‌رود و تا انتخاباتی دیگر «المپیکی» می‌شوند!
در شهری که بهترین کارش «دروێنه» و «ده‌سکه‌نه» است!
در شهری که کمربندی‌اش که با عبور کامیون‌های عظیم و یدک کش‌های غول پیکرش بیشتر به یک جاده عبور ماشین آلات جنگی شبیه است، از وسط شهر می‌گذرد!
در شهری که مسئولانش تاریخ افتتاح کنارگذرهای سقز و میاندوآبش را زود به زود آپدیت می‌کنند!
در شهری که مسئولانش هنوز در حال مطالعه طرح راه آهن آن هستند در حالی که صدای سوت قطار در همه شهرهای اطرافش شنیده می‌شود!
در شهری که در کشتارگاهش هنوز به روش شصت سال پیش حیوانات را ذبخ می‌کنند!
در شهری که مردمش برای مرغ خدا تومانی‌اش صف می‌کشند!
در شهری که بهشت آب کردن موتورهای مزایده‌ای و بی‌سندی است که هر روز داغ از دست دادن جوانی را به دل خانواده‌ای می‌نشاند!
در شهری که فرهیختگانش تا زمان مرگشان در بوته فراموشی هستند!
در شهری که پولدارهایش نامی‌تر از شاعران و نویسندگان و هنرمندانش است!
در شهری که همه کارهای عمرانیش در چند خیابان مرکزی شهر اجرا می‌شود و حاشیه نشینانش در گرداب فراموشی غوطه‌ور هستند!
در شهری که با وجود همه این مشکلات و ده‌ها مشکل از قلم افتاده دیگر هنوز داعیه مرکزیت استان خیالی «موکریان» را دارد!

اگر من مسئولش بودم...

بقیه‌اش را شما بنویسید! چون اگر اندکی صبر کنم سحر نزدیک است!؟
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


در جستجوی مافیای قدرت در بوکان
18 / 11 / 1391 ساعت 5:13 | بازدید : 4909 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
 رابطه سالاری > شایسته سالاری


اختصاصی
«جێژوان» پـــاتــوق بـــچـه‌هـــای بـــوکــان
: دکتر محمد قسیم عثمانی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی در آخرین نطق خود در حمایت از تصویب طرح وضعیت استخدامی کارکنان دولت سخن از استخدام‌های رابطه‌ای در مقابل استخدام‌های ضابطه‌ای به میان آورده است.
بی‌شک مشکل استخدام غولی است که گریبانگیر همه خانواده‌های ایرانی است و رقیبی جدی برای غول ازدواج، که در این همهمه گرانی و رشد تورم دامنگیر خانواده‌ها شده است. میزان جهانشمولی این مشکل در بین خانواده‌ها از آنجا عیان می‌شود که اغلب خانواده درگیر پیدا کردن شغل برای یک یا چند تن از فرزندانشان هستند. به گونه‌ای که با انتشار هر خبر استخدامی در ادارات و نهادهای دولتی غلغله‌ای در شهر می‌پیچد و برگزاری آزمون‌های استخدامی با انبوهی از شرکت کنندگان تحصیل کرده بیکار انسان را به یاد برگزاری کنکورهای سراسری می‌اندازد.
اما آنچه عموم شرکت کنندگان در این آزمون‌ها از آن گله دارند، نتایج این آزمون‌ها و شیوه استخدام افراد است. به گونه‌ای که بیشتر شرکت کنندگان در این آزمون‌ها  به سوری بودن آن اذعان می‌کنند و معتقدند افراد از قبل و از کانالی دیگر برای استخدام در این ادارات و نهادها انتخاب می‌شوند و این همان مشکلی است که دکتر عثمانی در مجلس به ان اشاره کرده است:

 zoom

 »» دکترمحمدقسیم عثمانی نماینده مردم بوکان در مجلس به عنوان یکی از طراحان و موافق طرح ساماندهی وضعیت اسخدام کارکنان دولت گفت: این طرح در واقع به ساماندهی نحوه استخدام کمک می‌کند و با تصویب آن اگر اداره‌ای نیاز به نیروی متخصص داشته باشد، وزارت کار نیروی درخواست شده آن را تأمین می‌کند بنابراین این موضوع یک بانک اطلاعاتی خوب برای بخش دولتی و همچنین بخش خصوصی است.

وی ادامه داد: آنچه مردم را آزار می‌دهد، شعارهای دولت برای رفع بیکاری است که این شعارها محقق نمی‌شود همچنین تبعیض در بکارگیری نیروها نیز سبب رنجش و نارضایتی مردم می‌شود.

نماینده  مردم بوکان در مجلس خاطرنشان کرد: اکنون در کشور ما برخی خانواده‌ها هستند که نرخ بیکاری‌شان صفر است اما در برخی خانواده‌ها از بین چند فرد تحصیلکرده حتی یک نفر نیز شاغل نیست.

دکتر عثمانی افزود: اگر کسی برای پیداکردن کار به ما نمایندگان مراجعه کند، ما به آنها می‌گوییم که با آزمون استخدامی در ادارجات استخدام خواهید شد اما چند وقت بعد می‌بینیم که بدون آزمون و با پارتی‌بازی فردی وارد آن اداره شده و جالب است که حتی ما نمایندگان نمی‌دانیم این افراد از چه کانال‌هایی وارد می‌شوند و وقتی از وزیر کار نیز توضیح می‌خواهیم، می‌گوید من تنها می‌توانم در مورد شاغلین پاسخگو باشم.

وی خاطرنشان کرد: اکنون نیروی تحصیلکرده ما زیاد و حجم کارهای موجود اندک است اما می‌توان آن مقدار اندک را هم بر اساس ضابطه و از یک کانال که در این طرح پیش بینی شده است، تأمین نیرو کنیم همچنین راه دیگر این است که در هر منطقه‌ای از نیروهای بومی همانجا نیرو گرفته شود.

منبع: سایت رسمی دکتر عثمانی


... واین مشکلی است که دامن تحصیل کرده‌های بوکانی را که به لطف آمار درخشانشان در کنکورها و کسب رتبه‌های علمی برتر در استان و منطقه شمارشان هم کم نیست، را گرفته است.
جوانانی که با تلاش مضاعف و شب نخوابی‌های مکرر موفق به کسب یکی از کرسی‌ها دانشگاهی شده و با اشتیاق وافر سرگرم کسب علم به امید یافتن شغلی مناسب و آبرومند برای امرار معاش و تأمین آتیه خود می‌شوند، در پایان به دلیل رابطه سالاری و وجود یک مافیای مخوف قدرت در بوکان سر از کارهایی کم شأن و به دور از  هرگونه مطابقت با مدرک تحصیلی خود در می‌آورند که علاوه بر بدنام شدن این افراد، موجب ضربه شدید به روح و روان آنان شده و چه بسیارند افرادی که پس از این سرخوردگی به دام اعتیاد و مواد افیونی افتاده‌اند و اکنون در منجلابی از فساد گرفتار شده‌اند که باعث و بانی آن همان باندهای مخوف قدرت است که اکنون ما در جستجوی آن هستیم.
افرادی که بدون مراجعه به وجدان خویش و بدون هراس از چشم‌های امید جوانان و تحصیل کردگانی که همه توجهشان را معطوف به این روزنه‌های امید کرده‌اند، فقط به دنبال کسب منافع و اجرای نقشه‌های شوم خود هستند!
افرادی که نمی‌بینند که چه چشم‌هایی به نتایج این آزمون‌ها چشم امید دوخته‌اند تا در کنار کسب این مشاغل بنای یک زندگی بدون دغدغه را برای خود و خانواده‌هایشان فراهم کنند!
افرادی که چشم طمع به زیر میزی‌هایی دوخته‌اند که شاید در قبال دریافت آن آجری بیشتر بر بنیاد سراسر ساخته شده از آه و ناله افراد لایق بگذارند تا چند صباحی بیشتر در این کاخ‌های پوشالی‌اشان زندگی به سر ببرند!
به راستی گردانندگان این مافیای قدرت و سلاطین رابطه سالاری چه کسانی هستند؟ پشت آنان به چه کس یا کسانی و چه نهادی گرم است که رقم زننده سرنوشت شوم هزاران نفری هستند که قربانی طمع آنان می‌شوند!
 گرچه حمایت دکتر عثمانی نماینده شهری که جوانانش بیش از هر شهر دیگری از این مافیای قدرت ضربه دیده‌اند در جای خود شایسته تقدیر و تشکر است، اما نباید فراموش کرد که ایشان هم به عنوان یک واضع قانون و نماینده همین قشر تحصیل کرده و البته بیکار، که در ایام تبلیغات انتخابات همراه و همپای ایشان بودند در به وجود آمدن این وضعیت مسئولند و اکنون سخن راندن از این مشکل و کمک به تصویب این طرح کمترین کاری است که ایشان می‌تواند برای رفع این مشکل انجام دهد. بی‌شک چشم همین جماعت به ید بیضای دکتر عثمانی برای ریشه کردن این وضعیت است!


اکنون از ایشان می‌پرسیم به راستی این همه انتصاب کارکنان جدید در ادارات و نهادهای دولتی از کانالی و از سوی چه کسی یا کسانی سازماندهی می‌شود؟
آیا نباید از ایشان پرسید که غالب افرادی که به دفتر ایشان مراجعه می‌کنند در جستجوی شغل هستند؟
چگونه در ایام تبلیغات و البته ضد تبلیغات انتخابات، وبلاگ‌های مخالف ایشان با تأکید و بدون هیچ پرده پوشی نام افرادی را که از کانال‌های مرتبط با ایشان استخدام می‌شوند درج می‌کنند و ایشان و دفتر ارتباطات مردمی دکتر عثمانی هیچ واکنشی در مقابل آن این هجمه تبلیغی از خود نشان نمی‌دهند؟
آیا شایعه حمایت از ایشان در ایام انتخابات در قبال ارئه کار و امتیازات که از سوی مخالفان ایشان که در جلسات انتخاباتی رقیب ایشان مطرح می‌شد صحت دارد؟
گرچه اقدام دکتر عثمانی در مجلس مخالفت ایشان با هرگونه رابطه سالاری و پارتی بازی را محکوم می‌کند اما شایسته است که ایشان به عنوان نماینده مردم بوکان عملکرد روشن‌تری در مقابل این مافیای قدرت و زدودن آثار این دست شایعات از خود بروز دهد.

یادآوری

حال که بحث از دکتر عثمانی در میان است با توجه به مشکل آب بوکان یاد آوری می‌کنیم ایشان نباید فراموش کرده باشند که در جشن پیروزیشان در سالن  میلاد مجموعه ورزشی وحدت موکداً به مسئولین هشدار دادند که اگر مسئولی برخلاف مقررات عمل كند و در انجام وظایفش تخطی كند و مردم از او راضی نباشند آنها را عزل می كند. (وبلاگ انتخابات در بوکان / اسفند 90)
یادآوری این نطق ایشان در حالی صورت می‌گیرد که با وجود مشکل کم آبی و قطع مکرر آب در بسیاری از مناطق شهری و با توجه به اجرای طرح انتقال فوری آب سد بوکان به تبریز و اشراف کامل مسئولین، رییس اداره آب و فاضلاب بوکان حاضر به ارائه هیچ پاسخ مستدلی به مردم و اصحاب رسانه نبوده و این در حالی است که این آخرین مورد تخلفات مسئولین در تناقض با آن نطق آتشین دکتر عثمانی در جشن پیروزیشان است!
امیدواریم هر چه زودتر این باند مخوف قدرت در بوکان شناسایی و منهدم شود تا حق به حق‌دار برسد و هر کس به اندازه تلاش خود از سفره استخدام در نهادها و سازمان‌های دولتی بهره‌مند گردد.
در پایان بار دیگر متذکر می‌شویم که این وبلاگ آماده انتشار هر مستنداتی از رابطه سالاری در استخدام‌هاست و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.
امید است مردم هوشیار بوکان نیز با عدم همراهی خود با این افراد که سفره‌اشان را در هر جایی پهن می‌کنند به ریشه کردن کردن این رسم معمول اما مذموم همت بگارند تا شاید شاهد روزی باشیم که شایسته سالاری به جای رابطه سالاری در سازمان‌ها و نهادها جایگزین شود. انشاءالله...

نظر شما چیست؟ آیا شما هم از قربانیان این رابطه سالاری‌ها هستید؟

|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


شِکر میان کلام رییس شورای شهر بوکان
18 / 11 / 1391 ساعت 5:13 | بازدید : 6359 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
 دفاع از عملنکرد!

اختصاصی «جێژوان» پـــاتــوق بـــچـه‌هـــای بـــوکــان: اعضای شورای شهر منتخبین مردم برای تصویب طرح و برنامه‌های عمرانی و خدمات شهری و نظارت بر اجرای آن از سوی شهردار و نهاد مطبوعش هستند. با وجود گذشت سه دوره از آغاز به کار شوراهای اسلامی شهر و روستا در بوکان، مردم این شهر از اقدامات و عملکرد این نهاد رضایت ندارد.
خود شورای شهر بوکان هم نهادی جنجالی و خبرساز بوده که گاهاً رسانه‌ای هم شده است. برای مشاهده تاریخچه خبرسازی‌های شورای شهر بوکان اینجا کلیک کنید.
به تازگی سید محسن حسینی رییس شورای شهر بوکان گفتگویی را با پایگاه خبری تحلیلی بوکان پرس  انجام داده است که «جێژوان» بخش‌هایی از سخنان وی را عیناً نقل نموده و جواب داده است.



رییس شورای شهر بوکان در پاسخ به سوال خبرنگار بوکان پرس در مورد نقش سازمان فرهنگی شهرداری می‌گوید: «کارهای زیادی صورت گرفته ازجمله ساخت  مجسمه استاد آواز کردستان و پارک حسن زیرک ، نام‌ گذاری خیابان استاد حقیقی شاعر و ادیب بزرگ شهرمان، نام گذاری استخر و خیابانی به نام کوهنورد بزرگ ایران و شهرمان مقبل هنرپ‍‍ژوه و نام گذاری کوچه‌ها با اسامی کُردی  و کنسرت‌هایی با همکاری شهرداری در سطح شهر برگزار کردیم و زیبا سازی پارک‌ها و خرید و نصب ست‌های ورزشی و بازی در پارک‌ها  و فعال بودن در امورات ورزشی ازجمله تحت پوشش قراردادن کلیه هزینه‌های تیم نوروز بوکان، اعطای کمک ۴۰۰میلیون ریالی به هیئت‌های ورزشی، برگزاری مسابقات کشوری ووشو و شطرنح در سطح شهر ، کمک به بازسازی مساجد و کارهای بی‌شمار دیگر»
ایشان در حالی از این برنامه‌های فرهنگی یاد می‌کنند که اغلب این اقدامات مربوط به دوره دوم شورای شهر است که افداماتشان اندکی مقبول‌تر و قابل تحمل تر از دوره حاضر است! مانند نام گذاری خیابان‌ها ، کوچه و معابر شهر با اسامی کُردی، ساخت پارک و تندیس مامۆ
ستا حسن زیرک، در ضمن نام گذاری خیابانی به نام زنده‌یاد مامۆستا عباس حقیقی مربوط به دوره نمایندگی احمد طه در مجلس می‌باشد و آن زمان هم شوراهای اسلامی شهر و روستا حالت اجرایی به خود نگرفته بود. ایشان بهتر است به جای اشاره به طرح‌های تاریخی نقبی بر اجرای طرح‌های عمرانی در دوره حاضر بزنند!
سید محسن حسینی در پاسخ سوالی مبنی بر تصویب طرح 20 ساله شهر مهاباد و وجود طرحی مشابه در شهرداری بوکان عنوان کرده است: «بنده معتقدم به جای  اینکه شعار بدهیم باید عمل کنیم  با توجه به وضعیت اجتماعی بوکان که اکثریت حاشیه شهری ما ، افرادی را تشکیل می دهند که از اقشار آسیب پذر جامعه هستند واز شهرهای دیگر به این شهر مهاجرت کرده اند متاسفانه مشکلات حاشیه نشینی در شهر ما بیداد می کند  اما اینکه فرمودید برنامه بیست ساله تهیه شده یا نه بنده معتقدم هر سیتمی برنامه کوتاه وبلند مدتی برای خود دارد و در این زمینه هم برنامه کوتاه مدت  برای حاشیه شهر داریم برنامه های بلند مدتی هم برای کل سطح شهر در نظر داریم  وبرای  بهبود و افزایش سرانه فضای سبز سیستم آبیاری  مکانیزه اجرا شده از جمله حفر سه حلقه چاه با همکاری شهرداری  و ایجاد پارک  تپه ارکان و پارک ۱۶متری امیراباد ، با توجه به اینکه در سطح شهر با کمبود آب مواجه هستیم جلسه با معاونت استانداری و مدیر عامل شرکت آب وفاضلاب استان وفرمانداری تشکیل شد تا جهت انقال خط دوم وسوم  آب از سد شهید کاظمی  تصمیات لازم اتخاذ شده  که برای رفع کلی این مشکل نگرانی خاصی در آینده نخواهیم داشت   برای رفع مشلکات شهر کار کارشناسی صورت گرفته درقالب یک طرح جامع ارایه شده برای نمونه بهبود وضع ترافیک شهر وافزایش محدوده شهر جهت حل پاره از مشکلات وهمچنین  انتقال مشاغل مزاحم به خارج از شهر که در این رابطه ۲۰هکتار زمین برای این کار درنظر گرفته شده  تا با همکاری بخش خصوصی در آینده نزدیک اجرا یی شود.»
ایشان در حالی از اعتقاد به عمل گرایی و پرهیز از شعار دادن سخن می‌رانند که بیشتر همین اقداماتی که ایشان ذکر کرده‌اند، حتی در قامت شعار هم جایی ندارند. برای مثال ایشان اشاره‌ای به افزایش سرانه فضای سبز شهری دارند، در حالی که به جرأت می‌توان گفت نه در برنامه کوتاه مدت و نه در برنامه بلند مدت شورا و شهرداری خبری از ایجاد پارک و فضای سبز نیست! پارک تپه ارکان هم که به نقطه قوت شعارهای شهرداری و شورای شهر تبدیل شده است هنوز که هنوز است به غیر از تپه ارکان چیزی نیست!
آخرین افزوده‌ی نامی به پارک‌های بوکان نیز مربوط به ایجاد «پارک بانوان» است که آن هم حاصل تفکیک گوشه‌ای از پارک ساحلی و فنس و تلیس کشی آن و بدون هیچ امکاناتی است.
در ضمن در مورد ایجاد شهرک اصناف آلاینده هم تاکنون هیچ اقدام در خوری از سوی شورا و شهرداری بوکان انجام نگرفته و شاید بعد از ایجاد این شهرک در شبه شهرهایی مانند چایپاره و قره ضیاءالدین نوبت به بوکان ما هم برسد!
ایشان در مورد رد و بدل شدن پست شهرداری میان نفر در چند سال اخیر فرموده‌اند: «با شروع کاری هر دوره شورای شهر، خاتمه کاری شهردار قبلی مطابق قانون اعلام می گردد. اعضای شورای شهر، شهردار جدیدی را انتخاب می‌کنند.» و در ادامه می‌افزایند: «افراد توانمند نیز کمتر دواطب پست شهرداری شده و در صورت عدم شناخت از سیستم، شهرداران محترم در خدمت رسانی دچار مشکل خواهند شد  و شهردار شدن کار بسیار سختی است کسی که اگر خارج از سیستم  بیاوریم مدت زمان زیادی طول خواهد کشید که با قوانین و مقررات آشنا شود که باعث از دست رفتن زمان و توقف خدمت رسانی به مردم می‌شود و سعی ما براین بوده که ازبین گزینه‌های موجود بهترین شخص را انتخاب کنیم.» ایشان با اظهار رضایت از عملکرد مهندس میر حسامی شهرداری فعلی می‌گویند: « در حال حاضر از آقای مهندس میر حسامی که بدون حاشیه برنامه‌های شورای شهر را دارند پیش می برند که به شخصه به عنوان یک شهروند و یک عضو شورای شهر از عملکرد آقای میر حسامی   که با توجه به امکانات محدودی که ما داریم راضیم. در صورتی که بخواهیم  فشار مالی رابر شهروندان افزایش دهیم باعث آسیب پذیری اقشار  کم درآمد می‌شود وما برای جلوگیری از فشار مالی برمردم سعی کردیم از طریق طرح پبشنهادها وطرح‌ ها وبا همکاری فرمانداری و نماینده شهر از استانداری کسب اعتبار نماییم.»
آنچه در این میان مهم است این است که ایشان با تأکید بر یکی از وظایف شورا عنوان می‌کنند که با شروع هر دوره کاری شورا، شهردار جدید انتخاب می‌شود، اما آنچه در این میان جای تأمل است اینست که اگر مهندس میر حسامی که قبلاً نیز شهردار بوکان بوده است مورد رضایت اعضای شورا بوده چرا از سوی آنان عزل گشته و اگر کارنامه مورد قبولی نداشته است چرا دوباره به کار گمارده شده است؟ و این که عزل شهرداری قبلی (رسول معروفی) درست در اوج فصل کارهای عمرانی شهرداری چه معنی دارد؟ یا چه دلیلی وجود دارد که افراد توانمند کمتر رغبتی برای خدمت در پست شهرداری از خود نشان می‌دهند؟ آیا فشارهای موجود از سوی از شورای شهر یکی از دلایل بی‌رغبتی این افراد برای قبول پست شهرداری نیست؟
در ضمن باید متذکر شد این مردم هستند که باید در مورد کارهای عمرانی اجرا شده از سوی شورا و شهرداری راضی باشند که البته با توجه به نتایج نظرسنجی فعلی
«جێژوان» تاکنون این رضایت حاصل نشده است.

نتایج نظرسنجی اخیر «جێژوان»
آخرین نتایج نظرسنجی تا زمان تنظیم این پُست

در مورد وابستگی اعضای شورای شهر به جناح‌ها هم که جناب سید محسن حسینی تأکید بر مستقل بودن آنان دارند، قضاوت را به مردم واگذار کرده و البته با توجه به آزادی عقیده هیچ کدام از اعضا را به خاطر وابستگی به جریان و جناح خاصی مورد بازخواست قرار نمی‌دهیم.
در مورد مهمترین اقدامات پنج ماه نخست سال جاری شورا، سید محسن حسینی اظهار داشته‌اند:‌ «فعالیت‌های بسیار گسترده‌ای از طرف شورای شهر و شهرداری صورت گرفته است ، پیگیری کسب اعتبارات از استانداری محترم، بیشترین کارهای عمرانی  که ما انجام دادیم آسفالت ورودی میاندوآب به بوکان که ورودی هر شهر شخصیت آن شهر را نشان می دهد   در بعد جدول کشی و آسفالت وایجاد فضای سبز وروشنایی در بلوار میاندوآب صورت گرفته، خرید و نصب ساعت‌های ایستاده در میادین مختلف شهر ، نهضت بتن ریزی در مناطق مختلف شهری، روکش خیابان‌های اصلی شهر ، خرید وسایل شهر بازی و ورزشی ، تصویب ایجاد  پارک حاشیه ای ۱۶متری امیراباد و تپه ارکان ، پیگیرو احداث جایگاه سی ان جی  در ترمینال جدید، در مسکن مهر فعالت عمرانی عمده ای صورت گرفته که در هفته دولت به بهره برداری می رسد ، آزاد سازی خیابان
۳۰ متری اسلا م آباد ، آماده  سازی ۵۰ متری ساحلی و آزادسازی حد فاصل میدان وحدت  تا باسکول ایلخانی زاده ، اسفالت انتهای خیابان وفایی، شورا و اصلاح کلیه سرعت گیرها سطح شهر در برنامه کاری سالجاری است، اصلاح هندسی تقاطع‌های مختلف، خیابان‌ها، سنگ فرش نمودن پیاده‌روها و سرپوش نمودن کانال علی آباد ، ادامه نام‌ گذاری کوچه‌ها و پیگیری احداث ساختمان شهرداری و پل روگذر بلوار استاد هه‌ژار از اهم فعالیت های شورای شهر بوده است.»
متاًسفانه در لیست اقدامات شورای شهر و شهرداری چیز تازه و دندان گیری به چشم نمی‌خورد، سخن راندن از ایجاد پارک تپه ارکان و 16 متری امیرآباد آب در هاون کوبیدن است! همچنین ایشان در حالی از کسب اعتبارات استانی سخن می‌گویند که مسئولین شهری 13 میلیارد تومان از بودجه مصوب دولت را در یافت نکرده و بوکان در جذب اعتبارات دولتی در میان 18 شهر استان رتبه هجدهم را داراست!
ساخت جایگاه CNG در مجاورت ترمینال اصلی شهر که مکان‌یابی خود آن هم خالی از اشکال نبوده افزودن آجر بر دیوار کجی است که با این کج سلیقگی شورا و شهرداری می‌رود تا ثریا ادامه یابد!
همچنین بحث کردن از اجرای طرح‌های ورودی شهر از هر دو سوی میاندوآب و سقز مربوط به کتب تاریخی است و ایشان فقط کافی است برای درک فرق پیشرفت در اجرای طرح‌های مشابه سری به ورودی‌های شهرهای دوست و همسایه مهاباد و سقز بزنند!
در ضمن آسفالت خیابان‌ها و معابر و رسیدگی به وضع اسفبار پیاده روها و نصب چند ساعت در میادین شهر هنر نیست و برای سومین شهر بزرگ استان واقعاً اُفت دارد که اکنون از چنین اقدامات نازلی به عنوان طرح‌های عمرانی یاد کرد.
در ضمن به کسانی که یک عکس هنری از صحنه به یاد ماندنی عبور یک عابر پیاده از هر کدام از پل‌های موجود شکار کنند بدون هیچ قید و شرطی جایزه داده می‌شود!!
در مورد وضع اسفبار محل دفن زباله‌های شهری، کارگاهی، بیمارستانی و البته کشتارگاهی بوکان (که چند پست پیش یک
گزارش تصویری کامل از آن از سمع و نظر خوانندگان «جێژوان» گذشت) ایشان فرموده‌اند: «ما مکانی را در نزدیکی روستای داشبند  انتخاب نموده و مورد تایید ادارات مختلف قرار گرفته و مقدمات کار آماده شده و بصورت کاملاً بهداشتی ارایه خدمات به شهروندان خواهد شد و این مشکلی که در روستای شیخلر برای ساکنین به وجود آمده قطعاً رفع خواهد شد. ما سعی می کنیم مردم را آموزش بدهیم  بازیافت زباله را از مبدا داشته باشیم.»

«جێژوان» عکس 2
زباله‌های کشتارگاهی در محل دفن زباله‌های شهری بوکان

امیدواریم آنچه بر سر آبهای زیر زمینی شیخلر و روستاهای اطراف افتاد این بار بر سر داشبند و روستاهای همجوار آن نیاید و به قول معروف از چاله به چاه نیفتند! معلوم نیست چرا به ایشان به جای تأکید بر پیدا کردن یک جای جدید برای صرفاً دفع زباله به فکر جذب سرمایه گذار برای ایجاد یک کارخانه بازیافت زباله نیستند که راه صحیح جلوگیری از یک ژینوساید زیست محیطی دیگر همین کار است؟! آیا کسی هست که به آنان هم یاد دهد که ساخت چنین کارخانه‌ای کمک به تنفس شهروندانی که ایشان خیلی به فکر انان هستند؟
 ایشان در پایان با ذکر یک جمله تاثیر گذار از دکتر علی شریعتی گفته‌اند: «آن روز که همه به دنبال چشمان زیبا هستند توبه دنبال نگاه زیبا باش.» که ما هم ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان و سایر اعضای شورای شهر و پرسنل شهرداری می‌گوییم: آنگاه که همه به دنبال شهر زیبا بودند...


نظر شما در مورد این گفتگو و کلاً عملکرد شورا و شهرداری بوکان  
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نامه سرگشاده «جێژوان» به آقای X مسئولِ بوکان
18 / 11 / 1391 ساعت 5:13 | بازدید : 5085 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
 حکایت سَر خوردگی ما بوکانی‌ها



اختصاصی «جێژوان» پـــاتــوق بـــچـه‌هـــای بـــوکــان: آقای X مسئول شهرستان بوکان
با سلام؛ احتراماً اینجانب فلانی، به ستوه آمده از دنده عقبی که بوکانِ من را به سراشیبی سقوط سوق می‌دهد، کلامی چند با شما درد دل دارم. امید است هم زحمت بکشید و بخوانید و هم عدسی همت کنید و فکری به حال این شهر بکنید تا وضع روح و روان اینجانب و کسانی چون اینجانب که نگران این اوضاع نامساعد هستند رو به بهبود برود.
جناب آقای x من نمی‌دانم شما مسئول کجای شهر هستید و شما با خواندن این مطلب اگر اندکی دچار عذاب وجدان در قبال این شهر شدید چه قسمت از شهر را رو به راه می‌کنید. به خاطر همین من فقط می‌نویسم به این امید هر آقای X ی هر مشکلی را که مربوط به حیطه اختیاراتش تشخیص داد برای رفع آن اندکی از پست و مقام و بودجه‌ای که استان برایش تصویب کرده خرجش کند و بوکان نه مرکز استان؛ بلکه همان «عروس شهرها» شود. آخر یک جایی خواندم استاندار آذربایجان غربی در مهاباد ضمن افتتاح ده‌ها طرح عمرانی کلان گفته‌اند: «مهاباد نگین شهرهای استان است.» یک وقت فکر نکنید بنده بخیلم و چشم دیدن پیشرفت شهر دوست و همسایه و همزبان را ندارم. نه به خدا اینگونه نیست، اتفاقاً اینجانب به دلیل عقب ماندگی و کمتر توسعه‌ یافتگی شهرهای کُردنشین به خصوص شهرهای جنوبی استان آذربایجان غربی که بوکان و مهاباد را هم شامل می‌شود، بارها هوار سر داده و خواستار رسیدگی بیشتر به این شهرها که انگار وصله ناجور این استان هستند شده‌ام. فریاد «همت برای تشکیل استان موکریان» را بر اساس این عدم توازن و مساوات در تقسیم منابع و امکانات سر داده‌ام!
البته مدتی است که سرعت پیشرفت بوکان آنقدر کند شده است که دیگر هیچ امیدی به مرکزیت این استان خیالی ندارم و مدتی است زوم کرده‌ام روی پس گرفتن لقب «عروس شهرها» که به قول یکی از دوستان دیگر عروس نیست، بلکه بیوه‌ای است که دیگر هیچ کس از او سراغی نمی‌گیرد!
آقای X شما و دوستان شما مسئول این وضعیت هستید. شما که از مسئولیت فقط مسئول بودن و گرفتن حقوق و مزایایش را برای خود خواسته‌اید و این شهر را به حال خود رها کرده‌اید.
آقای X در هفته دولتی که هر مسئول تمام دستپخت خود را رو می‌کند، شما با باز افتتاحی طرح‌های تاریخی و نیمه تمام ما را پیش مسئولان استانی سنگ روی یخ کردید!

«جێژوان» سنگ روی یخ شدن مسئولان شهری بوکان
منبع: سایت امور عمرانی استانداری آ. غ

یعنی به بر خلاف مهاباد که به جای معاون استاندار؛ خود استاندار را، نه یک بار و آن هم فقط در هفته دولت، بلکه بارها به شهر و حتی روستاهایشان کشاندند، شما آقای X در مهمترین هفته عمرانی سال (هفته دولت) که برای ما بوکانی‌ها فقط تبلیغ کلنگ است، معاون استاندار را برای چند طرح که بیشتر اصل بوکانی‌ها هم تاریخچه به زمین خوردن کلنگ آغاز طرحش را به یاد ندارند، به اینجا آوردید تا سنگ روی یخ شوید و شویم!
به لطف مصاحبه زریان با  مدیر شبکه بهداشت بوکان فهمیدیم که بوکان 250000 نفری که لااقل در میان شهرهای جنوب استان برای خودش کلانشهری است، علاوه بر آن که به لطف کم انگاری مسئولان استانی و کم کاری مسئولان محلی فرمانداری ویژه را از دست داده، بلوک هم نیست تا لااقل در تخصیص تجهیزات پزشکی به میاندوآب و مهاباد وابسته نباشیم! آقای X بگویید چه کلاه دیگری سرمان رفته و ما خبر نداریم!؟
آقای X خسته شدیم از بس در میدان فرمانداری دیدیم داربست عَلَم کردند تا از عملکرد نکرده شما و این و آن تشکر کنند تا در فرهنگ لغات ما بوکانی‌ها اکنون میدان معنی جز محل نصب بَنِر پاچه خواری نداشته باشد!
آقای X  تا دیروز که بوکان فقط بوکان بود دلمان به به‌به و چه‌چه میهمانان و مسافرانی خوش بود که بوکان را به خاطر مردم میهمان نواز و طبیعت زیبایش دوست داشتند، اما اکنون که همه جا را پر کرده‌ایم که بوکان سومین شهر بزرگ استان (پس از ارومیه و خوی) و سومین شهر بزرگ کردستان ایران (پس از کرمانشاه و سنندج) است و داعیه مرکزیت استان خیالی موکریان را در سر داریم تازه فهمیدیم که خیلی از قافله شهرهای کوچک استان هم عقبیم، چه برسد به شهرهایی که پله‌های مدنیت نو را دو تا یکی طی می‌کنند! می‌دانید مسئول این آوار که بر سر «عروس شهرها» خراب شده است، کیست؟ خودِ شما آقای X !
چقدر دلمان تنگ می‌شود وقتی می‌بینیم سینه دیوارهای شهرمان اسیر نگاه‌های بهت زده و غم زده شهروندانی می‌شود که به عکس جوانان ناکام خیره می‌شوند و آه می‌کشند!
چه اشک‌هایی که نریختیم برای مرگ غریبانه آن سه برادری که برای امرار معاش خود ترک وطن کردند و در جستجوی لقمه‌ای نان از شهری که آوازه صنعت و هنرش گوش زمانه را کر کرده‌است بار سفر به کُردستان عراق بستند و در آخر جان شیرین و آرزوهای دیرینشان را فدای وعده‌های شما کردند آقای X!
آقای X! بی‌شک بیان همه مشکلات بوکان هم تکرار مکررات و هم مثنوی هفتاد من می‌شود و آن وقت خاطر شما آزرده می‌شود، چون شما عادت دارید نامه‌های کوتاه قربانت شوم را بخوانید که شما را تا سطح خدا به عرش می‌برند، نه نامه‌هایی که شما را نقد می‌کنند و خدای ناکرده شما را به فرش می‌کشانند!
آقای X دردها بسیارند و گوش‌هایی که باید شنوا باشند کم و چشم‌هایی که باید ببینند، بسته و دست‌هایی که باید در کار باشد به سینه چسپیده و سرهایی که باید برای در برابر کارنامه اعمال بلند باشد در مقابل ماموفاقانتان خم است و در این میان متأسفانه کسی به فکر بوکان نیست!
این نامه سرگشاده را نوشتیم تا بدانید ما می‌دانیم که بوکان دیگر آن بوکان قبلی نیست! می‌دانیم شعارها در کوچه‌های شهر سرگردانند و عمل‌ به آنها شاید بماند برای روزی که دوباره یادتان بیاید مردم ولی نعمتان شمایند!
آقایان
X شما را به خدا وا می‌گذاریم و تنها خواهش عاجزانه ما این است که همه شعارهایتان را بگذارید کنار! نه مرکزیت استان می‌خواهیم، نه فرمانداری ویژه و نه بلوک شدن! دل ما به همان «عروس شهرها» خوش بود! آن را به ما برگردانید... همین!

با تشکر: «جێژوان»

نظر شما چیست؟ اگر آقای X نامه شما را می‌خواند شما برایش چه می‌نوشتید؟
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


باز بوی ماه مدرسه و مشکلاتش!
18 / 11 / 1391 ساعت 5:13 | بازدید : 5050 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
بوکان، صدرنشین بی‌تاج و تخت آموزش استان



اختصاصی «جێژوان» پـــاتــوق بـــچـه‌هـــای بـــوکــان: امروز اول مهر است. این روز در تقویم آموزشی کشور سرآغاز یک سال تحصیلی جدید است. همزمان با سراسر کشور قریب به 43 هزار دانش آموز بوکانی امروز با تمام وجود بوی ماه مهر را استشمام کردند. دانش آموزانی که به شوق فراگیری علم و دانش و رسیدن به مدارج عالی علم سختی و مشقت چندین سال زحمت را به وش می‌کشند تا هم برای خود و هم برای شهرشان مایه سرافرازی و افتخار باشند.
بوکان از جمله شهرهای مستعد کشور است که هرساله دانش اموختگانش بهترین نتایج ممکنه را در المپادهای علمی و کنکور سراسری و کارشناسی ارشد و ... کسب می‌کنند و این نتایج در حالی رقم می‌خورد که  مکان‌ها و امکانات آموزشی آن با تعداد دانش آموزان همخوانی ندارد. کسب بیشترین آمار قبولی استان در آزمون سراسری دانشگاه‌های کشور، بیشترین میزان قبولی استان در رشته پزشکی و تسخیر مرکز تربیت معلم استان توسط نخبگان بوکانی آخرین خبرهای افتخار آفرین این قشر کم ادعا اما تلاشگر است که با وجود تمام کمبودها موفق به کسب آن شده‌اند.
با وجود رشد چشمگیر ساخت و ساز مدارس و شبانه روزی‌ها در بوکان و روستاهای آن و مقاوم سازی و نوسازی مدارس در سطح این شهر در چند سال اخیر، هنوز کمتر مدرسه‌ای در بوکان یافت می‌شود که دو شیفته و یا حتی سه شیفته نباشد و این مشکل در کنار عدم وجود امکانات آموزشی و آزمایشگاهی در کنار بافت فرسود بسیاری از مدارس از مهمترین مشکلاتی است که موفق‌ترین شهر استان از لحاظ کسب نتایج علمی با آن دست به گریبان است.


«احمد رحمانی» رییس اداره آموزش و پرورش بوکان

انتخاب «احمد رحمانی» رییس اداره آموزش و پرورش بوکان به عنوان مدیر نمونه کشوری بر پایه رصد و ارزشیابی پایگاه اطلاع رسانی و خبری ایران آنلاین نشان از تلاش وی و تیم تحت رهبری‌اش برای بهبود اوضاع آموزشی این شهر است، تلاشی که در سایه کمبودهای فراوان هنوز رنگ پریده و اوضاع آشفته آموزشگاه‌های بوکان را رو به بهبود نبرده است.
اگر بتوان به زبانی ساده‌تر اوضاع آموزشگاه‌ها و وضعیت آموزشی بوکان را مورد نقد قرار داد شاید به جرأت بتوان گفت که کمبود کلاس‌های درس و دو شیفته بودن بسیاری از مدارس بوکان یکی از مهمترین مشکلاتی است که به چشم می‌خورد و این مشکل زمانی بیشتر به چشم می‌آید که متوجه می‌شویم این مشکل بیش از هر شهری در استان در بوکان نمود پیدا کرده است.
با اجرای طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش و نظام جدید آموزشی موسوم به 6-3-3 این مشکلات بیشتر به چشم می‌آید به گونه‌ای که در بعضی از مدارس به دلیل کمبود کلاس‌های درس پایه‌های  چهارم تا ششم جدا از سایر مقاطع به مدرسه می‌روند که خود جای بحث و جدل بسیار دارد. جابجایی اسمی مدارس از یک منطقه به منطقه دیگر و سر در گمی دانش آموزان و اولیاء آنان از دیگر مشکلاتی است که سیستم آموزشی بوکان را در گیر خود کرده است، ایجاد مجتمع‌ها و افزودن کاغذ بازی و بوروکراسی اداری نیبز از مشکلاتی است که هنوز معلوم نیست اساس وجودی آن در سیستم آموزش و پرورش کشور از کجا نشأت گرفته است.
وضعیت مدارس غیر انتفاعی که هر ساله بر تعداد کمی آنان افزوده می‌شود، اما از نظر کیفیت و امکانات در جایگاه مناسبی قرار ندارند نیز از مشکلات آموزش و پرورش بوکان است. به گونه‌ای که بیشتر این مدارس در خانه‌های کلنگی قدیمی، با کلاس‌هایی کوچک و فاقد امکانات آموزشی مناسب و در کوچه‌ پس کوچه‌ها ایجاد شده‌اند که علاوه بر ایجاد مزاحمت برای همسایگان با عنوان غیر انتفاعی و گرفتن شهریه‌های آنچنانی هیچ گونه همخوانی ندارد.
عدم رسیدگی مناسب به مقطع پیش دبستانی‌های موجود در مدارس دولتی نیز از مشکلاتی است که خانواده‌ها را درگیر کرده است. وجود یک کودک چهار، پنج ساله معصوم در میان دانش آموزان پنجم و ششم در یک مدرسه بدون شک موجبات ایجاد دلهره دائمی در والدین راسبب می‌شود.
مهد کودک‌ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. بیشتر این مهدها نیز همچون مدارس غیر انتفاعی در منازل فرسوده و فاقد هرگونه ایمنی لازم برای نو آموزان ایجاد شده و این مکان‌ها صرفً جایی برای گذران وقت فرزندان است. شایسته آموزش و پرورش به عنوان متولی آن به وضعیت این مهدها نیز رسیدگی کند تا والدین با خیالی آسوده به آینده فرزندانشان امیدوار باشند.
در کنار همه این مشکلات با آغاز سال جدید آموزشی یک سال دیگر به بی‌توجهی محض دولت به زبان و ادبیات اقوام و تدریس آن در مدارس افزوده شد. قانونی که با وجود گنجانده آن در قانون اساسی کشور هیچ گاه رنگ اجرایی به خود نگرفته است و این در حالی است که اصل 15 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران موکداً عنوان کرده است که «زبان و خط رسمی مشترك مردم ایران فارسی است.اسناد و مكاتبات و متون رسمی و كتب درسی باید یا این زبان و خط باشد. ولی استفاده از زبان های محلی و قومی در مطبوعات و رسانه های گروهی و تدریس ادبیات آنها در مدارس در كنار زبان فارسی آزاد است.» اما این آزادی فقط در ایام انتخابات کاربرد خود را نمایان می‌کند به گونه‌ای که اغلب کاندیداهای ریاست جمهوری در ایران با استفاده از همین اصلِ هیچگاه اجرا نشده قانون اساسی کشوردر میان اقوام چشم انتظار به دادن وعده اجرای آن مشغول شده‌اند و بعد از آن که از این اصل به عنوان نردبان موفقیت خود در این مناطق سود جستند، هیچ وقت به فکر اجرای آن نیفتاده و حتی برای سازمان‌های غیر دولتی و NGO هایی که داوطلبانه به اجرای این اصل پرداخته‌‌اند ایجاد مشکل نموده‌اند!
امید است همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید مسئولان با طرح ریزی یک برنامه مدون و حساب شده بوکان را از این وضعیت خلاص نموده و با توجه بیشتر به بیشترین قشر پویای جامعه به آنان در کسب رتبه‌های عالی در استان و کشور کمک بیشتری کنند تا بوکانی که با وجود همه مشکلات و کمبودهایش از شهرهای افتخار آفرین آموزشی کشور است همچنان به رشد و بالندگی خود در کشور ادامه دهد، شاید از همین قشر در فرداهایی نخه چندان دور مسئولانی مسئول به وجود آمدند که بوکان را به جایگاه واقعی و در خور نامش برسانند. انشاء الله ...
نظر شما چیست؟ آیا وضعیت لموزشی شهرستان بوکان را مناسب می‌دانید؟
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ماراتن قلم به دست‌های بی‌ادعا (انتخاب وبلاگ برتر بوکان)
18 / 11 / 1391 ساعت 5:13 | بازدید : 6673 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
 وبلاگ نویسی فقط به عشق بوکان

   لطفاً برای انتخاب وبلاگ برتر بوکان هم در نظرسنجی شرکت کنید و هم دلیل انتخاب خود را در قسمت نظرات درج کنید.


اختصاصی «جێژوان» پـــاتــوق بـــچـه‌هـــای بـــوکــان: مختصرین تاریخچه وبلاگ نویسی این گونه به تشریح این پدیده می‌پردازد: «نخستین وبلاگ دنیا SCRIPTING NEWS متعلق به دیوید واینر بود. در آغاز سال ۱۹۹۹تعداد ۲۳ وبلاگ در اینترنت وجود داشت و در عرض چند ماه تعداد آن‌ها به میلیون‌ها وبلاگ رسید که از نقاط مختلف جهان می‌نوشتند.
در ایران نخستین وبلاگ را سلمان جریری در ۱۶ شهریور ۱۳۸۰ ایجاد کرد و موج وبلاگ‌نویسی با انتشار راهنمای ساخت وبلاگ توسط حسین درخشان در ایران آغاز شد و در سال اول حدود ۱۰۰ وبلاگ ایجاد شد و سال‌های بعدی با ایجاد سرویس‌های پرشین بلاگ، بلاگ اسکای و بلاگفا به صدها هزار رسید. به همین مناسبت روز 16 شهریور را روز بلاگستان فارسی نامگذاری کرده‌اند.»

persianblogsday-455x130.jpg

 پدیده وبلاگ نویسی خیلی زود میان ایرانی‌ها محبوب شد و به دنبال آن هزاران وبلاگ هر کدام با موضوعی خاص پا به عرصه وجود گذاشتند. وبلاگ نویسی خبری و بازتاب خبر و رویدادهای شهری همزمان با گسترش دامنه استفاده از رایانه‌های شخصی و به دنبال آن بهره جستن از اینترنت به عنوان ابزاری برای ایجاد وبلاگ و عرض اندام کردن رشد چشمگیری یافت. در بوکان هم در همان اوایل ورود اینترنت به خانه‌های مردم وبلاگ نویسی و در صدر آن پرداختن به مسایل شهری رشد و نمو پیدا کرد. آغازگر این راه وبلاگ پیام بوکان بود که در قسمت معرفی وبلاگ‌ها بیشتر به آن پرداخته می‌شود.

سال گذشته برای نخستین بار و در آغاز راه ایجاد این وبلاگ، اولین دوره انتخاب وبلاگ برتر فقط در قالب نظرسنجی برگزار شد و طی آن وبلاگ بۆ بۆکان با کسب بیشترین رأی از سوی کاربران به عنوان برترین وبلاگ بوکان انتخاب شد. اما امسال تصمیم گرفته شد که علاوه بر معرفی مختصر و قرار دادن لینک این  سایت‌ها و وبلاگ‌ها عکسی از صفحه نخست آنان نیز در کنار معرفی‌نامه‌اشان قرار داده شود تا کاربران به آسانی هم به خود این وبلاگ‌ها دسترسی داشته باشند و هم رأیشان از روی تحقیق و مطالعه این وبلاگ‌ها صورت بگیرد. در ضمن به جز معرفی دو وبلاگ فعال دوره انتخابات تمامی وبلاگ‌های معرفی شده در یک ماه اخیر مطالب تازه تألیفی منتشر کرده‌اند که به این ترتیب خود به خود وبلاگ‌های قدیمی اما کم کار از گردونه رقابت‌ها حذف شده‌اند که در میان آنان می‌توان به وبلاگ‌های نظیر دادگران بوکان (که این اواخر علاوه بر کم‌ کاری فقط به ارسال مطالبی از سایر سایت‌ها می‌پرداخت) فردای بوکان، شاری بوکان و هه‌لاله‌ی بۆکان و بوکان تایمز و ... اشاره کرد. جهت یاد آوری نتایج سال گذشته نظرسنجی انتخاب برترین وبلاگ بوکان از دید کاربران نتیجه آن در ذیل همین مطلب قرار داده شده است.

نتایج نظرسنجی انتخاب وبلاگ برتر 90

نتایج انتخاب وبلاگ برتر بوکان در سال 1390



وب سایت‌ها

گرچه سال گذشته جای وب‌سایت‌ها در نظرسنجی انتخاب برترین وبلاگ بوکان خالی بود اما امسال به یک باره دو وب‌سایت فعال وارد گردونه این رقابت‌ها شدند که در زیر به معرفی آنان پرداخته می‌شود. گرچه اگر عمر وب‌سایت‌های مانند آژانس خبری تحلیلی موکریان و پاتوق رسمی موکریان که در ایام انتخابات وارد عرصه وب نگاری شده و پس از مدتی از این کار دست کشیدند، درازتر بود اکنون هم شمار وب‌سایت‌ها بیشتر بود و هم رقابت تنگاتنگ تر می‌شد.

  آژانس خبری تحلیلی زریان

آژانس خبری تحیلی زریان با وجود آن که از مدت زیادی از آغاز به کارش نمی‌گذرد، اما به واسطه ارسال خبرها و تحلیل‌های روزانه از وب‌سایت‌های پر بازدید است و سعی کرده است گستره خبری خود را علاوه بر بوکان شامل سایر شهرهای کُردنشین و حتی خبرهایی از فعالیت کُردها در هر سوی گسترش دهد. این وب‌سایت به دقت سایت و وبلاگ‌های خبری را مورد مطالع قرار داده و با پوشش مطالب، آنان را نقد کرده و به چالش می‌کشد. گرچه بیشتر مطالب این سایت از سایر سایت‌ها و وبلاگ‌ها به عاریه گرفته می‌شود، اما به خاطر تحلیل مطالب و البته گاهاً گزارش‌های جنجالی زریان وارد گود رقابت انتخاب برترین وبلاگ بوکان شده است. شما می‌توانید پس از مطالعه مطالب آن نظر خود را ثبت کرده و در نظرسنجی به گزینه مورد علاقه خود رأی دهید.

انتخاب برترین وبلاگ بوکان 91 / زریان

آژانس خبری تحلیلی بوکان (بوکان پرس)

بوکان پرس از وب‌سایت‌های فعالی است که در کمال آرامش کار خود را آغاز کرده و کم کم در میان وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های خبری و تحلیلی سری در میان سرها در آورد. گفتگو با مسئولان شهری از رویه‌های مثبت بوکان پرس است که آن را از سایر هم صنفانش جدا ساخته است. نکته تعجب برانگیز قالب آن و وجود بنرهای وب‌سایت‌هایی دیگر است که تشابه اندکی با حوزه فعالیت این وب‌سایت که انتشار خبرها و تحلیل‌هایی در مورد بوکان است، دارد. شما می‌توانید با مراجعه به بوکان پرس بیشتر با رویه کاری آن آشنا شوید تا در انتخاب وبلاگ برتر بوکان آزادانه‌تر عمل کنید.

انتخاب وبلاگ برتر بوکان 91 / بوکان پرس


وبلاگ‌های ورزشی

بوکان از شهرهایی است که ورزش آن دوره طلایی خود را پشت سر گذاشته است. اما در سایه تلاش‌های بدون چشم داشت جوانان و بانوانش مدتی است که دوباره نقبی به گذشته پر افتخار خود زده است. کسب ده‌ها مدال در سطح استان و کشور و راهیابی ورزشکاران بوکانی به تیم‌های ملی رشته‌های مختلف و در کنار آن حضور دو تیم محبوب نوروز و سردار در لیگ برتر باعث شده است که خبرهای این افتخار آفرینی‌ها علاوه بر انتشار در خبرگزای‌ها و وب‌سایت‌های خبری، باعث ایجاد وبلاگ‌های تخصصی ورزشی در بوکان شود. با احترام به همکار گرامی آقای «امید حوریان» مدیر وبلاگ امید اسپورت که از ورزشی نویسان بی‌ادعای بوکان است در زیر به معرفی دو وبلاگ ورزشی بوکان پرداخته‌ایم.

وبلاگ باشگاه فرهنگی ورزشی نوروز بوکان

باشگاه نوروز بوکان در کنار سردار از باشگاه‌های محبوب و پرطرفدار بوکان است. لزوم ایجاد یک پایگاه اطلاع رسانی برای این باشگاه برای پوشش خبری نتایج بازی‌ها و حواشی آن احساس می‌شد که مدیر عامل سختکوش و پرتلاش این باشگاه آقای «علی خدامرادی» اکنون با ایجاد یک وبلاگ اقدام به رفع این مشکل نموده است. هر چند می‌طلبد که برای باشگاه از یک سایت بهتر با امکاناتی نظیر گالری عکس و ... بهره جست، اما در فضای بی‌خبری باشگاه‌های بوکان همین اقدام هم شایسته تقدیر است. در این وبلاگ سعی شده است تازه‌ترین خبرهای مربوط به این باشگاه و تیم امید آن منتشر شود. شما می‌توانید با مراجعه به این وبلاگ آخرین اخبار در مورد این تیم و ورزش بوکان را پیگیری کنید و با چشمی بازتر نظر و رأی خود را برای انتخاب وبلاگ برتر بوکان را ثبت کنید.

انتخاب وبلاگ برتر بوکان 91 / باشگاه نوروز بوکان


هیأت شطرنج بوکان

وب‌سایت هیأت شطرنج بوکان از وب‌سایت‌های فعال ورزشی بوکان در رشته‌های غیر فوتبالی است که با درج آخرین اخبار مربوط به فعالیت‌های هیأت مربوطه و پوشش خبری مسابقات و البته انتشار مداوم عکس نونهالان و نوجوانان فعال در این رشته، علاوه بر ایجاد انگیزه در میان آنان موجبات ترغیب سایر مراجعه کنندگان به این وب‌سایت برای فعالیت در این ورزش فکری می‌شود. لینک و بنرهای مفیدی در وب‌سایت هیأت شطرنج بوکان وجود دارد که کاربر را به سایت‌های معتبر و مرتبط با این رشته سوق می‌دهد. مطالعه این وب‌سایت هم برای آشنایی بیشتر با آن و هم کسب اطلاعات بیشتر برای ثبت رأی عادلانه شما در این نظرسنجی توصیه می‌شود. شاید شما هم با مطالعه آن به این ورزش علاقه مند شدید.

انتخاب وبلاگ برتر بوکان 91 / هیأت شطرنج بوکان 


وبلاگ‌های المپیکی

این دسته از وبلاگ‌ها در زمان انتخابات فعال شده و بهترین شکل ممکن به انتشار مطالب در حوزه فعالیت خود پرداخته و معمولاً از هواداران یکی از طرفین قدرت در انتخابات هستند. شمار این وبلاگ‌ها در زمان انتخابات در بوکان از حوصله خارج می‌شد و هر روز به شمار آنان افزوده می‌‌شد. اما با پایان کارزار انتخابات آب سردی بر تن این وبلاگ‌ها ریخته شد. به گونه‌ای که هم وبلاگ طرف پیروز و هم وبلاگ طرف شکست خورده با هم از گردونه وبلاگ نویسان موقتاً خارج شدند. گرچه وبلاگ‌هایی که در زیر به معرفی آنان می‌پردازم اکنون به خواب رفته‌اند، اما همگان گرد و خاک زمان انتخاباتشان را به یاد دارند. در زیر از میان انبوه آنان به معرفی دو وبلاگ که در عین حال که هیچ کدام از آنان علناً اقرار به همراهی هیچ کدام از کاندیداها نکرده‌اند، اما از مطالبشان پیداست که در کدام سوی دریای پر تلاطم انتخابات بوکان بوده‌اند؛ پرداخته‌ایم. با این توضیح که این وبلاگ‌ها تا حد ممکن از انتشار هجو و ضد تبلیغ‌های ناروا و مذموم دوری کرده بودند تا جایی در میدان انتخاب برترین وبلاگ‌های بوکان برای خود دست و پا کنند و  بی شک ملاک انتخاب ما هم رعایت اخلاقیات از سوی این دو وب بوده است.

انتخابات در بوکان

انتخابات در بوکان از آن دسته از وبلاگ‌های فعالی بود که در زمان هک سایت رسمی دکتر عثمانی و بعد از آن سایت نشریه فرصت برابر وابسته به ایشان، با پوشش دادن سخنان میتینگ‌های انتخاباتی ایشان و حواشی آن و البته سرک کشیدن به ستاد حاج انور حبیب زاده به بهترین شیوه ممکن جای سایت‌ رسمی دکتر عثمانی را پر کرد و این فعالیت را با پوشش دادن لحظه به لحظه نتایج انتخابات تا حصول نتیجه نهایی به اوج رساند. شایان ذکر است که نتیجه رسمی این انتخابات همان نتیجه‌ای بود که این وبلاگ آن را زودتر منتشر کرده بود. با وجود فعالیت تحسین برانگیز در ایام انتخابات این وبلاگ اکنون به خواب عمیقی فرو رفته و شاید تنها زلزله انتخاباتی دیگر در بوکان این وبلاگ را به عرصه خبر و تحلیل رویدادهای بوکان بازگرداند. موفقیت این وبلاگ باعث ایجاد وبلاگ‌هایی با نام‌های مشابه هم شد که البته توفیقی کسب نکردند. مراجعه به این وبلاگ و بررسی حواشی انتخابات و البته سرک کشیدن دوباره به ستاد دکتر عثمانی و مطالعه مجدد سخنانش خالی از لطف نیست. با این کار شما می‌توانید با منطقی بیشتر رأی و نظر خود را درج کنید.

انتخاب وبلاگ برتر بوکان 91 / انتخابات در بوکان


هه‌واله‌کانی بۆکان

هه‌واله‌کانی بۆکان از وبلاگ‌های مخالف دکتر عثمانی بود و به گفته خود از هیچ کاندیدایی حمایت نمی‌کرد. این وبلاگ با هِدِر زیبای خود کارش را قبل از انتخابات آغاز کرد و با نزدیک‌تر شدن به ایام انتخابات دور نهم مجلس شورای اسلامی همه توان خود را صرف مچ گیری‌های انتخاباتی از دکتر عثمانی  و هوادارانش کرد و گاهاً به کشفیاتی جنجالی و حاشیه ساز هم نایل می‌شد و برای مدتی هیاهویی را در فضای رسانه‌ای انتخابات بوکان ایجاد می‌کرد. هه‌واله‌کانی بۆکان پاد زهر هم داشت و جبهه مخافش وبلاگی با همین نام و البته ظاهری مشابه به فعالیت می‌پرداخت که صد البته با پایان رقابت‌های انتخابات در بوکان دوره فعالیت آنان نیز به سردی گرایید. لازم به ذکر است به دلیل در هم ریختگی فعلی قالب آن، نگارنده مجبور به درج عکسی از یکی از خبرهای منتشر شده در این وبلاگ شدم. سر زدن به آرشیو این وبلاگ جنجالی شما را به حال و هوای روزهای پر تنش انتخابات در بوکان باز می‌گرداند و شما را در رأی به گزینه مورد علاقه‌ تان یاری می‌کند.

انتخاب وبلاگ برتر بوکان 91 / هه‌واله‌کانی بۆکان

وبلاگ‌های منتقد شهری

شمار این دست از وبلاگ‌ها تا مدتی پیش زیاد بودند، اما به یک باره بسیاری از آنان که گاهاً از وبلاگ‌های موفق بودند دست از فعالیت کشیدند از آن جمله می‌توان به سیمینه رود، بۆکان هه‌واڵ، بوکانجلس، صدای بوکان و ... اشاره کرد. با توجه به آن که شرط گزینش این وبلاگ‌ها برای حضور در این رقابت‌ها آپدیت در طی یک ماه اخیر و البته تألیفی بودن مطالب بود خود به خود شماری دیگر از این وبلاگ‌ها از دور این رقابت‌ها خارج شدند. در زیر به بررسی باقی مانده این وبلاگ می‌پردازیم.

بۆ بۆکان

بۆ بۆکان سال گذشته از دید کاربران این وب به عنوان برترین و فعالترین وبلاگ بوکان انتخاب شد. این وبلاگ بر عکس تمام وبلاگ‌های فعال در ایام انتخاب سکوت اختیار کرد و پس از این غیبت صغری با آهنگی جنجالی‌تر به انتشار مطالب و تحلیل‌هایش عمدتاً در انتقاد از وضع موجود بوکان پرداخت. انتشار تحلیل‌هایی در نقد شهرداری از عمده مطالب پس از انتخاباتش بود. مویه مدیر این وبلاگ در سوگ حاج رحیم از غمخواران واقعی بوکان و گلایه از مسئولان بوکان برای عدم توجه به ایشان در زمان بیماری و اخیراً کنایه از ره آورد شهرداری بوکان از نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری که در وزارت کشور برگزار شد از مطالب جنجالی اخیر این وبلاگ بوده است. سر زدن به این وبلاگ و بررسی خبرسازی‌های آن می‌تواند شما را برای رأی یا عدم رأی برای انتخاب مجدد به عنوان برترین وبلاگ بوکان یاری دهد.


انتخاب وبلاگ برتر بوکان 91 / بو بوکان


بوکان سیتی

بوکان سیتی و «کاکه حه‌مه» مدیر آن از فانتزی نویس‌ترین وبلاگ‌های بوکان هستند. پرداختن به مسائلی که ما کمتر به آن توجه می‌کنیم در کنار سود جستن از ادبیاتی اختصاصی از نقاط قوت بوکان سیتی است. نویسنده این وبلاگ گرچه مدتی در بوکان حضور نداشت اما هیچگاه دست از نوشتن برای شهرش بر نداشت. این وبلاگ گاهاً با احتیاط پا روی خط قرمزها هم گذاشته اما به قول خودش عمو فتاح تاکنون سراغی از او و وبش نگرفته است!  برای آنکه روحیه خود را لطیف کنید و هم راهنمایی برای انتخابتان داشته باشید حتماً به بوکان سیتی سر بزنید.

انتخاب وبلاگ برتبر بوکان 91 / بوکان سیتی

پیاسه‌ی پینوس

پیاسه‌ی پێنوس و «حسن معروف پور» مدیر آن از معدود وبلاگ نویسانی است که در رشته مرتبط با آن یعنی روزنامه نگاری درس خوانده است. ایشان گرچه در نشریات بوکان مانند مرزداران و  جوتیاران قلمفرسایی می‌کنند، در عین حال سعی می‌کنند وبلاگ خود را با تمرکز بیشتر روی بوکان و البته تمام مناطق کُردنشین به روز نگه دارند. پرداختن به اموری که فقط خاص زاویه دید یک روزنامه نگار متعهد است از نقاط قوت آن است. برای مثال در هنگام زلزله در مناطق کُردنشین ترکیه ایشان با درج مطلب و عکس به دلجویی از این مصیبت زدگان پرداخته بود در حالی که کمتر وبلاگ و سایتی در حوزه بوکان به آن پرداخته بود. برای درک فرق شیوه کار این وبلاگ با سایرین و البته کسب اعتماد از رأی خود حتما در پیاسه‌ی پێنوس حسن معروف پور سیر کنید.

انتخاب وبلاگ برتر بوکان 91 / پیاسه‌ی پینوس


پیام بوکان

پیام بوکان قدیمی‌ترین وبلاگ بوکان است. این وبلاگ که اکنون بیشتر بازتاب فعالیت‌های «حامد قدرتی احمد آباد» مدیر انتشارات زانکو و صاحب امتیاز مرزداران است از سال 1384 فعالیت خود را در دنیای مجازی آغاز کرده است و گرچه اکنون بیشتر مطالب آن حول برپایی نمایشگاه کتاب و ... است اما یک حسن دارد و آن اینکه هنوز روپاست و هر از چند گاهی با انتشار مطلبی خبر ساز می‌شود. برای درک بیشتر حوزه فعالیت پیام بوکان در میان آرشیو سال‌های قبل آن چرخی بزنید و برای رأی دادن و درج نظر خود توجیه کافی جمع کنید.

انتخاب وبلاگ برتبر بوکان 91 / پیام بوکان


جێژوان

جێژوان از 25 شهریور 89 با شعار «فریاد برای فردایی بهتر برای بوکان» وارد عرصه وبلاگنویسی شده است. سعی نگارنده بر آن است که حداکثر هر 10 روز یک بار مطلبی جدید ارسال کند. این وبلاگ سعی دارد در فضایی به دور از توهین و افترا و در چهارچوب قوانین کشور با انتقادهای سازنده بوکان را به عنوان کلانشهری کُردی به سوی آنچه حقش است سوق دهد و در این میان وامدار هیچ کس و نهادی نیست. لازم به ذکر است اینجانب به احترام سایر وبلاگ نویسان همشهری‌ام در قسمت نظرسنجی شرکت نکرده و حضور و معرفی جێژوان در این قسمت صرفاً برای دریافت بازخورد کاربران از نحوه فعالیت دو ساله این وب می‌باشد.

انتخاب وبلاگ برتر 91 / جیژوان*


... و با تشکر از


وبلاگ تاریخی ایزیزتو

وبلاگ انجمن دوستداران یادگارهای تاریخی ایزیرتو وابسته به نهادی غیر دولتی با همین عنوان از آن دست وبلاگ‌هایی که علاوه بر انتشار مطالبی برای حفظ مکان‌های تاریخی و بها دادن به تاریخ سازان شهر به همه مکان‌های تاریخی مناطق تاریخی کُردنشین سر زده و به معرفی و تحلیل وضعیت این مکان‌ها می‌پردازد. این نهاد علاوه بر مدیریت این وب بی‌نظیر دارای کمیته‌های فرهنگی و ... در سایر زمینه‌ها نیز فعال است. برای کسب اطلاعات بیشتر از تاریخ مناطق کُردنشین و البته رأی دادن به این وبلاگ سری به محتویات پر بار آن بزنید و سیری در تاریخ پر فراز و نشیب مناطق کُردنشین داشته باشید.

انتخاب وبلاگ برتر 91 / جیژوان


وبلاگ‌های زیادی در بوکان و در سایر زمینه‌ها فانند ادبی، فرهنگی و تفریحی و ... فعالند که پرداختن به همه آنان مثنوی هفتاد من می‌شود. بی‌شک این حجم انبوه از حضور وبلاگ نویسان بوکانی در فضای مجازی نشان از بار فرهنگی بالای بوکان است. ضمن آرزوی موفقیت برای همه کسانی که فقط به عشق سرافرازی بوکان در عرصه قلم فرسایی می‌کنند، از همه آنان به خاط عدم حضورشان در این مجال عذر خواهی نموده و امیدواریم فرصتی باشد که در آینده در خدمت آنان نیز باشیم.

تازه وارد

با رشد چشمگیر استفاده از اینترنت به عنون یک ابزار ارتباط جمعی و کارآیی آن هر روز به تعداد کاربران آن در بوکان اضافه می‌شود و به دنبال آن هر از چند گاهی یک رسانه خبری تحلیلی دیگر به این جمع افزوده می‌شود تا بازار رسانه‌های خبری دیجیتال گرم‌تر شود. در زیر به معرفی یک پایگاه خبری، تحلیلی جدید بوکان می‌پردازیم با این توضیح که این رسانه به دلیل نوپا بودن از قافله انتخاب وبلاگ برتر بوکان جا مانده‌اند به این امید که در دوه‌های بعدی حضوری پویا و فعال داشته باشند. ضمن خوشامد گویی و آرزوی موفقیت برای این رسانه خبری و سایر فعالان این عرضه در زیر به معرفی وب‌سایت خبری، تحلیلی کانی پرس می‌پردازیم.

کانی پرس

وب‌سایت کانی پرس که از اوایل مهرماه کار خود را به عنوان یک رسانه خبری تحلیلی بوکان زیر نظر امیر ایزد دوست آغاز کرده است، در همین آغاز کار با چند گزارش جنجالی مانند پرداختن به موضوع عدالت اجتماعی و استخدامی، وضعیت خانواده‌های فقیر و تهیدست بوکان و مقایسه وضع زندگی آنان با مسئولان شهری و وضعیت جاده سد به صورت مصورحسابی جنجالی ظاهر شده است. مدیر این سایت در گفتگو با کُرد پرس عنوان کرده است:این رسانه در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی و با هدف انعکاس اخبار و رویدادهای بوکان و اخبار بین المللی فعالیت می‌کند.

وی افزود کانی پرس به دو زبان فارسی و انگلیسی اخبار و رخدادهای ایران، جهان و این شهرستان را در اختیار علاقه مندان قرار می‌دهد که در آینده نزدیک زبان کرُردی نیز به آن افزوده می‌شود.

سر زدن به این وب‌سایت جنجالی تازه وارد و پیگیری اخبار بوکان را از طریق این رسانه نوپا به شما توصیه می‌کنیم.


انتخاب وبلاگ برتر بوکان 91 / وب‌سایت کانی پرس

نظر شما چیست؟ شما می‌توانید علاوه بر ثبت رأی خود نظر خود را در مورد این وبلاگ‌ها با سایر همشهریان و البته مدیر این وب‌ها در میان بگذارید.


|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نمایشگاه خلاقیت در خیابان‌های بوکان
18 / 11 / 1391 ساعت 5:13 | بازدید : 5458 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
عطار گفت!

اختصاصی
«جێژوان» پـــاتــوق بـــچـه‌هـــای بـــوکــان
: به تازگی میدان فرمانداری بوکان میزبان دور تازه‌ای از شاهکارهای هنری شهرداری است. این میدان که از قدیم الا‌یام به محلی برای نصب بنرهای «دست شما درد نکنه / چرا زحمت کشیدید / ما که راضی نبودیم!» بوده است، اکنون به نمایشگاه پاییزه عکس عملکرد شش ماهه شهرداری بوکان تبدیل شده است. تا ملت که با دیدن پل بی‌خاصیت و تلی از آهنِ عابر پیاده، حالی به حالی می‌شدند اکنون با دیدن تنها گوشه‌ای از زحمات شش ماهه اخیر شهرداری بوکان کیفور شده و ضمن به‌به و چه‌چه به واسطه این اقدامات عالی از مزایای این نمایشگاه خیابانی هم بی‌بهره نشوند که حاصل آن برخورد با اتومبیل‌هایی است که معلوم نیست وسط نمایشگاهی به این مهمی به چه کاری مشغولند!!

«جێژوان» بنر تبلیغی میدان شهرداری
نمایشگاه خیابانی عملکرد شهرداری

ناگفته نماند مسئولان دلسوز و مرد عمل شهرداری برای رفاه حال عموم و برای دسترسی شهروندان حاشیه شهر شعباتی از این نمایشگاه افتخار آفرین را در سایر میادین شهر نیز برپا کرده‌اند تا این شعار پر مغز «به عمل کار بر آید...» دوخته به تن این تفکر خلاق نهاد خدمت شود!
برای آن دسته از شهروندانی که به دلیل ازدحام جمعیت و ایضاً ازدحام اتومبیل‌ها موفق به دیدن این نمایشگاه نشده‌‌اند ما به نمایندگی از سایت از شهرداری به گوشه‌ای از این اقدامات ارزنده نگاهی گذرا می‌کنیم!
تکمیل شهر بازی پارک‌های بوکان (خواهشمند است از ما نپرسید کدام شهر بازی! خودتان سری به پارک‌های کلانشهر بوکان بزنید! نترسید در سایه تلاش‌های بی‌وقفه شهرداری در چند سال اخیر (!) تعدادشان از تعداد انگشتان دو دست خارج نیست و شما در کسری از ساعت موفق به گشت و گذار در همه آنها خواهید شد! و جویند یابنده است) آسفالت خیابان‌های شهر و ادامه ساخت بلوار تاریخی ساحلی، نهضت بتن ریزی کوچه‌ها، ساخت میدان‌ جدید (فلسطین) در ورودی میاندوآب، توسعه فضای سبز (!) و ... از این دست اقدامات که تاریخ شروع آن را بسیاری از شهروندان به یاد ندارند، اما در سایه تلاش بی‌وقفه دو نهاد شورا و شهرداری در شش ماه اخیر همه این طر‌ح‌ها به مرحله بهره‌ برداری رسید که شایسته است به این وسیله از اقدامات این عزیزان طی مراسم باشکوهی تقدیر به عمل آید!
شایان ذکر است که قبل از این نیز شهرداری نبوغ و خلاقیت را در اجرای طرح‌های دیگری نیز نشان داده بود که در تکمیل اخبار سایت شهرداری که به لحاظ شکسته نفسی از انتشار این اقدامات غرور بر انگیز خودداری کرده است نگارنده آن را به خدمت شهروندان عزیز بوکانی (امروز: ولی نعمتان) عرض می‌نماید.
1- ایجاد ایستگاه روز نامه خوانی در مجاورت ساختمان شهرداری برای برپایی نمایشگاه کتاب، سوغات، صنایع دستی، فروش نرم‌افزار و لوح‌های دکتر آزمندیان و شرکاء و ... به غیر از نصب روزنامه برای دسترسی عموم!

نمایشگاه کتاب در ایستگاه روزنامه خوانی


2- ایجاد پارک اوپن بانوان ملبس به پوشش تلیسی خالی از هرگونه وسایل تفریحی و ورزشی برای اولین بار در کشور با تفکیک قسمتی از پارک ساحلی (!)


3- تعرض به حقوق افراد پیاده با نصب تابلوهای تبلیغاتی پایه دار در پیاده‌ روها خیابان انقلاب

منبع عکس: وب‌سایت بوکان پرس

4- ایجاد کوهان‌های متعدد در فاصله کمتر از 200 متر با عنوان سرعت‌گیر با ایجاد شعبات متعدد در خیابان‌های شهر
5- دو بانده کردن پل عابر پیاده میدان فرمانداری و اشغال نمودن قسمتی از دور میدان و فنس کشی‌های بی‌فایده و بد منظره کردن این میدان با این پاره آهن بی‌خاصیت که مردم به هیچ وجه رغبتی برای استفاده از آن پیدا نمی‌کنند!
6- اجاره قسمت‌های متعددی از پارک ساحلی به بخش خصوصی و ایجاد ناهمگون وسایل بازی و بوفه و ...



7- سکوت در قبال ورود فاضلاب شهری به حریم رودخانه که موجبات بوی تعفن شدید را به خصوص در شب‌ها در شعاع چند کیلومتری رودخانه فراهم کرده است.
8- نصب داربست‌های تبلیغی و تشکر در میادین شهر علاوه بر وجود تابلوهای تبلیغاتی که به صورت غیر اصولی و ناهمگون در جای جای میادین شهر نصب شده‌اند.
9- ایجاد نمایشگاه‌های عرضه لوازم ضروری در پارک‌ها که اغلب به مکانی برای فروش وسایل چینی و کالاهایی که از ماهواره تبلیغ می‌شوند، تبدیل می‌شود. (گیر ما به همان مکان برگزاری آن است که دوباره تعرض به حقوق تضییع شده شهروندان است)
10- بی‌توجهی به مشکلات موجود مربوط به جوی‌های آب در مرکز شهر، به گونه‌ای که با یک بارندگی خفیف خیابا‌نهای اصلی شهر به دریاچه تغییر کاربری می‌دهند.
11- ساخت ترمینال بین شهری بوکان در بدترین موقعیت جغرافیایی ممکن جهت دسترسی عموم همشهریان و به تازگی ایجاد یک پمپ CNG در مجاورت آن تا این شاهکار تکمیل هم شود!
البته واضح است که از این دست خلاقیت‌ها به وفور پیدا می‌شود که درج همه آنها خود نیازمند چند پُست تخصصی است. همه این جار و جنجال‌های تبلیغاتی در حالی رخ می‌نمایاند که شهرداری چشم خود را به روی حقایق بسته و از هرگونه بازخورد نارضایتی مردم از عملکردشان به شدت هراس دارد. به گونه‌ای که هنگامی سایت شهرداری قسمت نظرات یکی از پُست‌های خود را باز گذاشته بود خیلی زود چندین پیام که حکایت از نارضایتی شهروندان از اقدامات آنان داشت، درج گردید که با درایت و سرعت العمل مسئول سایت نظرات درج شده از صفحه روزگار دنیای مجازی پاک شد تا فقط این مسئولان و NGO های همسو باشند که با ترتیب دادن مراسم‌های سوری از اقدامات آنان تشکر و قدردانی کنند.
بی‌شک نصب این بنرها و نمایشگاه‌های خیابانی تبلیغی زود هنگام برای دور جدید انتخابات شوراهای اسلامی شهر است که با این اقدامات، مردم بوکان از آنان و عملکردشان هیچ دلِ خوشی ندارند.

مسئولان شورا و شهرداری باید به جای تاکید بر اجرای کارهایی که باید سال‌ها قبل به اتمام می‌رسید با یک برنامه ریزی مدون به تمام انتقادات موجود پایان دهند و با شروع یک نهضت کاری بوکان را از این وضعیت خود ساخته بیرون ببرند و به جای پاسخگویی در قالب چاپ بنر و  ویژه‌ نامه‌ها که باز هم هزینه آن از جیب مردم پرداخت می‌شود با عمل خود جواب در خور برای منتقدانشان که در سایه عملکرد ضعیفشان به نسبت شهرهای همجوار، کم نیستند، بدهند.



بهتر است که مسئولان شهرداری به جای صرف هزینه هنگفت برای چاپ و نصب چند باره این بنرها که علاوه بر زشت نمودن چهره یکی از میادین اصلی شهر، موجبات راهبندان‌ و احیاناً حوادث ناگوار را فراهم می‌کند، دستی به سر و روی شهر بکشند تا موجبات رضایت مردم از عملکرد خویش را فراهم کنند. چون «مُشک آن است که خود ببوید، نه آن که عطار بگوید» و آنان باید بدانند «صد شعار چو نیم کردار نیست.»

بـازتـاب

 »»  این مطلب در «بوکان پرس» باز نشر شده است. برای دیدن آن اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟ آیا اقدامات ذکر شده در این بنرها را شما ا به عنوان یک شهروند راضی می‌کند؟


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


بوکان، زیبای خفته (تصاویر)
18 / 11 / 1391 ساعت 5:13 | بازدید : 5977 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

وقتی خدا بوکان را عروس می‌کند!


اختصاصی «جێژوان» پـــاتــوق بـــچـه‌هـــای بـــوکــان: گرچه بوکان عروس شهرها این روزها در اثر کم لطفی و البته کم کاری مسئولان از این نام برازنده‌اش فرسخ‌ها فاصله گرفته است، اما اگر خدا بخواهد این تن پوش فاخر را دوباره به تن بوکان ‌می‌دوزد. بارش باران این رحمت الهی که در چند روز گذشته کم و بیش ادامه داشته است، علاوه بر خوشحالی کشاورزان و عامه مردم موجب تلطیف هوا و زیباتر شدن چهره غبار گرفته شهر شد. آنقدر وصف این لحظات با قلم سخت بود که دست به دوربین شده و چند عکسی از این لطافت به یادگار گرفتیم، باشد که در این هیاهوی کم کاری مسئولان نشان دادن گوشه‌ای از زیبایی‌های شهر روح و روان شما را هم لطافتی نو بخشد.  در این شکی نیست که بوکان بسان زیبای خفته است که اگر زمامش به دست اهل خودش بیفتد روزی دوباره عروس شهرها می‌شود. به انتظار و با امید و با تلاش برای رسیدن به این روز، باز هم صبر می‌کنیم!

عکس‌های زیر گوشه‌ای از زیبایی‌های تابستان و  پاییز در پارک ساحلی بوکان است.

«جیژوان» مناظر بوکان 2

http://s1.picofile.com/file/7112948488/adame.gif
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نظر سنجی

بنظرشماكدام يك ازشهرهاي كردنشين زيربيشترهدف تهاجم فرهنكي قراركرفته است؟

آرشیو مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان kurdnews و آدرس kordstan.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را د




آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 5108
:: کل نظرات : 152

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 47

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 6519
:: باردید دیروز : 24392
:: بازدید هفته : 55746
:: بازدید ماه : 165140
:: بازدید سال : 1207904
:: بازدید کلی : 7357011